• 01 waterpark apr 2017
 • 02 playland apr 2017
 • 04 lnko apr 2017
 • 05 sck apr 2017
 • 03 buftea apr 2017
 • 06 salvalife apr 2017
 • teatrul rosu 2015 slideshow 1
 • teatrul rosu 2015 slideshow 2
 • Divertiland 2017 - PROMOȚIE ÎN CURS!
 • Playland 2017 - PROMOȚIE ÎN CURS!
 • LNKO 2017 - PROMOȚIE ÎN CURS!
 • Santa Claus Kingdom 2017 - PROMOȚIE ÎN CURS!
 • Buftea Lake & Resort 2017 - PROMOȚIE ÎN CURS!
 • Salva Life 2017 - PROMOȚIE ÎN CURS!
 • Teatrul Roșu București - PROMOȚIE ÎN CURS!
 • Teatrul Roșu București - PROMOȚIE ÎN CURS!

Divertiland 2015

 

MODUL DE UTILIZARE AL SISTEMULUI DE REDUCERE

 1. Prin utilizarea cupoanelor incluse în această broșură informativă, clientul beneficiază de acces 1+1 exclusiv la achiziția unui bilet la preț normal, valabil în intervalul luni-vineri, în perioada 12.06 – 01.09.2015. Va rugăm ca la casieria Divertiland să menționați că dețineți un cupon. Promoția comunicată prin intermediul cuponului nu se cumulează cu alte promoții existente la momentul intrării în Divertiland și se poate utiliza doar în condițiile specificate mai sus și exclusiv în intervalul de luni până vineri. Intrarea gratuită se poate utiliza doar în același timp cu achiziționarea biletului şi nu se poate reporta pentru o vizită ulterioară. În funcție de condițiile climaterice de la datele anunțate, Divertiland poate scurta sau extinde atât începerea, cât și terminarea sezonului de operare, cu anunțarea celor interesați prin intermediul site-ului sau și/sau paginii de Facebook.
 2. Broșura informativă conține 10 cupoane cu reduceri în sistem 1+1 gratuit, iar aceasta este transmisibilă, atâta timp cât se respectă prevederile de la pct 1.
 3. Cupoanele utilizate vor fi predate către casieria Divertiland. Cupoanele sunt valabile și se pot utiliza exclusiv în perioada 12.06 – 01.09.2015, de luni-vineri. Sărbătorile legale, ca și weekend-urile, sunt considerate zile cu regim special, iar cupoanele nu pot fi utilizate în aceste zile. Divertiland își rezervă dreptul ca în anumite zile, când capacitatea de acomodare a parcului este depășită, să refuze accesul clienților.
 4. Cupoanele se pot utiliza în număr nelimitat, cu respectarea prevederilor pct. 1,în funcție de locurile disponibile în cadrul parcului de distracții Divertiland. Niciuna dintre părți, respectiv Divertiland sau SC. Ganoterapia SRL – Discountland Advertising, nu răspunde de cupoanele nefolosite. Cupoanele nefolosite nu pot fi transferate către sezonul 2016, utilizate în altă locație decât Divertiland Militari sau transformate în bani sau alte servicii.
 5. Biletul de intrare la Divertiland include accesul în parc și implicit la atracțiile care au regim de utilizare gratuit pe perioada sezonului 2015, în timpul programului normal de operare al parcului, anunțat prin intermediul site-ului Divertiland. Clienții au obligativitatea parcurgerii Regulamentului Divertiland, disponibil pe site-ul www.divertiland.ro, care conține informații utile și în beneficiul clientului.
 6. Divertiland nu practică sistemul de rezervări.
 7. Reducerea este acordată de către Divertiland. SC Ganoterapia SRL – Discountland Advertising este distribuitorul broșurilor informative. Pentru informații legate de funcționarea parcului, call-center-ul Divertiland este operațional in intervalul luni-vineri – 10:00 – 17:00 – la numărul de telefon 021.9446. Pentru informații legate de broșură sau alte promoții care nu fac referire la Divertiland, vă rugăm să contactați SC. Ganoterapia SRL – Discountland Advertising. Divertiland nu își asumă răspunderea pentru informațiile obținute din alte surse decât site-ul sau, pagina sa de Facebook sau call center-ul său și nici pentru neînțelegerile rezultate din neparcurgerea Regulamentelor sale de către clienți.
 8. În caz de suspiciune de neautenticitate a unei broșuri informative/al unui cupon, Divertiland poate refuza accesul clientului în incintă și poate reține broșura informativă pentru a o preda SC Ganoterapia SRL – Discountland Advertising spre analiză.
 9. În cazul nerespectării regulilor mai sus menționate, reducerea nu mai poate fi acordată.
 10. Această broșură informativă se poate achiziționa doar de la agentul de vânzare al SC Ganoterapia SRL – Discountland Advertising.

Cupoanele sunt valabile de luni-vineri,
în perioada 12.06 – 01.09.2015,
în afara zilelor de weekend și sărbătorilor legale.
Prețul broșurii este de 89 lei