• 01 waterpark apr 2017
 • 02 playland apr 2017
 • 04 lnko apr 2017
 • 05 sck apr 2017
 • 03 buftea apr 2017
 • 06 salvalife apr 2017
 • teatrul rosu 2015 slideshow 1
 • teatrul rosu 2015 slideshow 2
 • Divertiland 2017 - PROMOȚIE ÎN CURS!
 • Playland 2017 - PROMOȚIE ÎN CURS!
 • LNKO 2017 - PROMOȚIE ÎN CURS!
 • Santa Claus Kingdom 2017 - PROMOȚIE ÎN CURS!
 • Buftea Lake & Resort 2017 - PROMOȚIE ÎN CURS!
 • Salva Life 2017 - PROMOȚIE ÎN CURS!
 • Teatrul Roșu București - PROMOȚIE ÎN CURS!
 • Teatrul Roșu București - PROMOȚIE ÎN CURS!

Divertiland 2016

Regulamente

DIVERTILAND

Regulament de utilizare cupon

Vă rugăm citiți cu atenție modul de utilizare al cuponului înainte de utilizarea broșurii.

Necitirea acestuia nu atrage responsabilitatea niciuneia dintre părțile emitente

 1. Prin utilizarea cupoanelor incluse în această broșură informativă, clientul beneficiază de acces 1+1 exclusiv la achiziția unui bilet la preț normal, de adult, valabil în intervalul luni-sâmbătă, în perioada 10.06 – 03.09.2016. Vă rugăm ca la casieria Divertiland să menționați că dețineți un cupon. Promoția comunicată prin intermediul cuponului nu se cumulează cu alte promoții existente la momentul intrării în Divertiland sau cu alte categorii de prețuri și se poate utiliza doar în condițiile specificate mai sus și exclusiv în intervalul luni - sâmbătă. Intrarea gratuită se poate utiliza doar în același timp cu achiziționarea biletului şi nu se poate reporta pentru o vizită ulterioară. În funcție de condițiile climaterice de la datele anunțate, Divertiland poate scurta sau extinde atât începerea, cât și terminarea sezonului de operare, cu anunțarea celor interesați prin intermediul site-ului sau și/sau paginii de Facebook.
 2. Cupoanele nu pot fi utilizate pentru organizarea accesului invitaților la un eveniment, fiind valabile exclusiv pentru achiziția unui bilet la preț întreg.
 3. Broșura informativă conține 10 cupoane cu reduceri în sistem 1+1 gratuit, iar aceasta este transmisibilă, atâta timp cât se respectă prevederile de la pct 1. Cupoanele utilizate vor fi predate către casieria Divertiland și vor fi acceptate doar cele cu datele completate pe verso. Cupoanele sunt valabile și se pot utiliza exclusiv în perioada 10.06 – 03.09.2016, de luni-sâmbătă. Sărbătorile legale, ca și duminicile, sunt considerate zile cu regim special, iar cupoanele nu pot fi utilizate în aceste zile. Divertiland își rezervă dreptul ca în anumite zile, când capacitatea de acomodare a parcului este depășită, să refuze accesul clienților, ca și în situațiile care contravin regulamentului intern al parcului.
 4. Cupoanele se pot utiliza în număr nelimitat, cu respectarea prevederilor pct. 1, în funcție de locurile disponibile în cadrul parcului de distracții Divertiland. Niciuna dintre părți, respectiv Divertiland sau SC. Ganoterapia SRL – Discountland Advertising nu răspunde de cupoanele nefolosite. Cupoanele nefolosite nu pot fi transferate către sezonul 2017, utilizate în altă locație decât Divertiland Militari sau transformate în bani sau alte servicii.
 5. Biletul de intrare la Divertiland include accesul în parc și implicit la atracțiile care au regim de utilizare gratuit pe perioada sezonului 2016, în timpul programului normal de operare al parcului, anunțat prin intermediul site-ului Divertiland. Clienții au obligativitatea parcurgerii Regulamentului Divertiland, disponibil pe site-ul
  www.divertiland.ro, care conține informații utile și în beneficiul clientului.
 6. Divertiland nu practică sistemul de rezervări.
 7. Reducerea este acordată de către Divertiland. SC Ganoterapia SRL – Discountland Advertising este distribuitorul broșurilor informative.
 8. Pentru informații legate de funcționarea parcului, call-center-ul Divertiland este operațional in intervalul luni-vineri – 1000 – 1700 – la numărul de telefon 021.9446.
 9. Pentru informații legate de broșură sau alte promoții care nu fac referire la Divertiland, vă rugăm să contactați SC. Ganoterapia SRL – Discountland Advertising. Divertiland nu este responsabilă de promovarea sau vânzarea acestor broșuri, nici de neînțelegerile care pot proveni din comunicarea asociată sau neparcurgerea regulamentelor disponibile. Divertiland nu își asumă răspunderea pentru informațiile obținute din alte surse decât site-ul său, pagina sa de Facebook sau call center-ul său.
 10. În caz de suspiciune de neautenticitate a unei broșuri/al unui cupon, sau în caz de încercari de fraudare, Divertiland poate refuza accesul clientului în incintă și poate reține broșura pentru a o preda SC Ganoterapia SRL - Discountland Advertising spre analiză.
 11. SC Park Expert Service DTL SRL este o companie înregistrată sub nr 0001881 în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal, iar prin completarea datelor, vizitatorii își exprimă acordul pentru introducerea în baza de date a companiei.
 12. Această broșură informativă se poate achiziționa doar de la agentul de vânzare al SC Ganoterapia SRL – Discountland Advertising.

Cupoanele sunt valabile de luni-sâmbătă, în perioada 10.06.2016 – 03.09.2016, în afara zilelor de duminică și sărbătorilor legale.

PLAYLAND

Regulament de utilizare cupon

Vă rugăm să citiţi cu atenţie modul de utilizare al cuponului înainte de utilizarea broşurii.

Necitirea acestuia nu atrage responsabilitatea niciuneia dintre părţile emitente.

 1. Prin utilizarea unui cupon, clientul primește 20% reducere aplicabil la bonul de intrare la Divertiland Playland, pentru 1-4 persoane, valabil de Luni până Duminică.
 2. Broşura informativă conţine 6 cupoane de reducere.
 3. Broşura informativă este transmisibilă.
 4. La o vizită se poate folosi un singur cupon, în funcţie de locurile disponibile, doar în locurile specificate în broşura informativă. Cupoanele nu se pot folosi pentru organizare de evenimente. S.C. Ganoterapia SRL – Discountland Advertising nu raspunde de cupoanele nefolosite.
 5. Reducerea nu poate fi aplicată în cazul în care Divertiland Playland nu mai are locuri disponibile.
 6. Regulile nu se pot schimba. Reducerea nu se poate cumula cu alte oferte sau reduceri ale Divertiland Playland.
 7. Reducerea este acordată de către Divertiland Playland; SC GANOTERAPIA SRL este unicul distribuitor al acestor broşuri informative. Orice observaţii în legătură cu ofertele menţionate vă rugăm să le adresaţi partenerului.
 8. În cazul nerespectării regulilor mai sus menţionate, reducerea nu mai poate fi acordată.
 9. Pentru informații legate de broșură sau alte promoții care nu fac referire la Divertiland Playland, vă rugăm să contactați SC. Ganoterapia SRL – Discountland Advertising. Divertiland Playland nu este responsabil de promovarea sau vânzarea acestor broșuri, nici de neînțelegerile care pot proveni din comunicarea asociată sau neparcurgerea regulamentelor disponibile. Divertiland Playland nu își asumă răspunderea pentru informațiile obținute din alte surse decât site-ul său, pagina sa de Facebook sau call center-ul său.

Broșura informativă este valabilă până la data de 30 Noiembrie 2016 și se primeste gratuit la achiziționarea unei broșuri Divertiland Aquapark.

LNKO

Regulament de utilizare cupon

Vă rugăm să citiţi cu atenţie modul de utilizare al cuponului înainte de utilizarea broşurii.

Necitirea acestuia nu atrage responsabilitatea niciuneia dintre părţile emitente.

 1. Prin utilizarea unui cupon, clientul primește 50% reducere pentru 1-4 persoane, valabil de Luni până Joi și 40% reducere pentru 1-4 persoane, valabil de Vineri până Duminică. Nu se aplică reducerea pentru băuturi alcoolice și non-alcoolice și desert.
 2. Broşura informativă conţine 6 cupoane de reducere, este parte integrantă a broșurii Divertiland Aquapark și se distribuie numai împreună cu aceasta. Broşura informativă şi cupoanele cu reduceri sunt transmisibile și este valabilă până la data de 30 Noiembrie 2016.
 3. La o vizită se poate folosi un singur cupon, în funcţie de locurile disponibile, doar în locurile specificate în broşura informativă. Cupoanele nu se pot folosi pentru organizare de evenimente. S.C. Ganoterapia SRL – Discountland Advertising nu raspunde de cupoanele nefolosite.
 4. Reducerea nu poate fi aplicată în cazul în care Restaurantul LNKO nu mai are locuri disponibile.
 5. Înainte de a comanda de la bucătărie, vă rugăm să anunțați personalul restaurantului că doriți să folosiți cupoane de reducere.
 6. Regulile nu se pot schimba. Reducerea nu se poate cumula cu alte oferte sau reduceri ale Restaurantului LNKO.
 7. Reducerea este acordată de către Restaurantul LNKO; SC GANOTERAPIA SRL este unicul distribuitor al acestor broşuri informative. Orice observaţii în legătură cu ofertele menţionate vă rugăm să le adresaţi partenerului.
 8. În cazul nerespectării regulilor mai sus menţionate, reducerea nu mai poate fi acordată.
 9. Pentru informații legate de broșură sau alte promoții care nu fac referire la LNKO, vă rugăm să contactați SC. Ganoterapia SRL – Discountland Advertising. LNKO nu este responsabil de promovarea sau vânzarea acestor broșuri, nici de neînțelegerile care pot proveni din comunicarea asociată sau neparcurgerea regulamentelor disponibile. LNKO nu își asumă răspunderea pentru informațiile obținute din alte surse decât site-ul său, pagina sa de Facebook sau call center-ul său.

Broșura informativă este valabilă până la data de 30 Noiembrie 2016 și se primeste gratuit la achiziționarea unei broșuri Divertiland Aquapark.